Årets julklapp: hemliga kompisar

Av: Erica Söderlund, copywriter | 17 december 2019

Julen är en tid för betydelsefulla minnen – men alla barn har inte samma möjligheter att få just det. Därför har vi på Nyla valt kompisbiljetter till Alfons Åbergs Kulturhus som årets julklapp.

En kompisbiljett är en gåva från en hemlig kompis. Med den får de barn som inte annars har möjlighet att besöka Alfons Åbergs Kulturhus en fri entré till sig och sina vuxna. Barnen får en rolig och lekfull dag som de kan bära med sig länge.

"Mitt barn kan nu tre ord: Mamma, nej och Alfons…"

mamma till ett barn som fått kompisbiljett

Kompisbiljetterna hittar till de barn som har det extra tufft via organisationer så som Stadsmissionen, Stiftelsen Friends och Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus.

Alfons Åberg-huset

Alfons Åbergs Kulturhus är en icke vinstdrivande stiftelse som förenar lek med lärande. Här kan barnen göra allt från att utforska huset som Alfons bor i till att leka med Milla och Mållgan. Det erbjuds även dagliga programpunkter som teater, läsning och sångstunder.

Vill du också bli några barns egna Mållgan? Läs mer här.

Och sist men inte minst, god jul och gott nytt år från hela Nyla-gänget!

Inspiration och spaningar, rätt i inkorgen.


I vårt nyhetsbrev bjuder vi på sånt som vi tycker är tänkvärt, engagerande, snyggt eller kul. Alltsammans löst eller tydligt relaterat till vårt favoritämne marknadskommunikation.

Kategorier