Warning: Undefined variable $tags_fbs in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 59 Warning: Undefined variable $ft_img in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 67

Barn är inte till salu

Av: Erica Söderlund, copywriter | 18 december 2017

En självklarhet för de flesta. Ändå säljs fyra barn per minut i sexhandeln runtom i världen. Det vill vi få stopp på.

För tionde året i rad stängdes tre radioprogramledare in i en glasbur för att samla in pengar till Radiohjälpen. 2008 tyckte vi att summan på 3 016 247 kronor var imponerande. Efter det har Musikhjälpen slagit pengarekord år efter år. 2017 års tema var ”Barn är inte till salu” och slutsumman hamnade på hela 74 410 363 kronor.

Vi tycker att detta är ett hemskt – men extremt viktigt – tema och vill såklart också vara med och bidra. Därför valde vi att skänka årets julklapp till just Musikhjälpen. Vi har stora förhoppningar på att Radiohjälpens projekt kommer att hjälpa både kort- och långsiktigt i form av såväl psykologhjälp för drabbade barn som preventiva engagemang för att förhindra att denna industri växer i framtiden. Vill du också vara med och bidra? Den digitala insamlingsbössan är öppen året ut.

Avslutningsvis vill vi också passa på att önska god jul och gott nytt år från hela Nyla-gänget!

Kategorier