Warning: Undefined variable $tags_fbs in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 59 Warning: Undefined variable $ft_img in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 67

Äg din stil, inte dina kläder

Kund: Klädoteket | Vad: Design & innehåll

Klädoteket har sedan 2012 hyrt ut kläder till medvetna fashionistas i Göteborg — och nu finns de online. Nu kan hela Sverige ta del av mottot ”Äg din stil, inte dina kläder”.

Vi har samarbetat med Klädoteket i flera år och bland annat tagit fram namn och grafisk profil till den hållbara modefestivalen Fashion UP! När de skulle vidga sin verksamhet med en webbutik var det en självklarhet att fortsätta samarbetet.

Bildspel till Instagram

Klädoteket online

Vi blev introducerade till idén om webbutiken i ett tidigt skede och har sedan dess varit strategiskt bollplank, innehålls- och designbyrå. Vi utvecklade Klädotekets grafiska profil med nya färger, symboler och illustrationer som implementerats på webbplatsen. Vårt uppdrag har också innefattat webbtexter, trycksaker, kampanjmaterial till sociala medier och bildmanus till fotografen Sune Chee. Programmeringen av hemsidan står Kabuto för och projektet är gjort i samarbete med Coompanion Göteborgsregionen.

Illustration av hyrprocessen

Symboler till webbutiken

Besök kladoteket.se och bli en del av den hållbara moderevolutionen du också.

Fotograf: Sune Chee
Läs pressmeddelande här

Vill du veta mer?

Prata med Caroline Eriksson
caroline@nyladesign.se / 0708779909