Drömmigt läge

Sedan tidigare har vi varit med och utvecklat kommunikationskonceptet för Bohusgatan, bostadskvarteret precis intill Heden som knyter samman dåtid med framtid. Intresset för bostäderna har varit stort, och inför den förtätade dialogen med intressenterna beslöt Balder att ta fram en konceptfilm, som ett smakprov av vad som komma skall.

Två steg från Paradise
Du behöver inte vara ett Håkan Hellström-fan för att förföras av Göteborgsromantiken. Spårvagnsspåren som väver sina sömmar genom staden, byggkranarna, den saltstänkta brisen. Den kyliga vinden och den mänskliga värmen – nog får det våra Göteborgshjärtan att klappa lite extra?

Att bo ett par snabba promenadminuter från favoritrestaurangen, ett matchjubel från Ullevi eller ett spontanbeslut från kulturutbudet är få förunnat – men för många en dröm. När kvarteret Bohusgatan når sin slutliga form, erbjuds 326 nya möjligheter att hitta hem på en adress där inte varit möjligt på över 20 år. Något vi också tog fasta på när vi skrev manus för filmen. Tänk dig att…

“Som en förlängning av Bohusgatans stadsmässigt eleganta designkoncept, ville vi i filmen gå all in på känsla. Känslan av att bo med stadens alla möjligheter precis utanför porten. För även om bostäderna i sig blir något utöver det vanliga, så är det ändå läget som står i centrum här. Bokstavligt talat.”
Karin Fritzell, Varumärkesstrateg

Vill du veta mer?
Prata med Karin Fritzell.