Enter the next level

Combine är experter på reglerteknik, modellbaserad design och Data Science. Företagets vision är att förbättra teknik runt om i världen, genom allt från utveckling och implementering av algoritmer till avancerade dataanalyser. Eller – om man vill förklara det alldeles för enkelt – system som ligger bakom t ex AI och självkörande bilar. “Enter the next level” är Combines payoff såväl som mindset.

”Sociala nördar”
När vi fick uppdraget att utveckla Combines visuella identitet önskade de ett uttryck som speglade både deras kompetens och image. Medarbetarna beskrev sig själva som “ett gäng sociala nördar” – en annorlunda och rättfram beskrivning som fick sätta tonen för formgivningen. Målet var att skapa en visuell identitet som tilltalade både potentiella uppdragsgivare och framtida medarbetare.

Ett starkare varumärke
Resultatet blev en logotyp som signalerar teknik, framtid och tyngd. Kombinerat med ett futuristiskt typsnitt och en färgpalett utan de traditionella “ingenjörsblå” tonerna sticker den grafiska profilen ut bland konkurrenternas. Den visuella identiteten har dessutom stärkt varumärket internt genom allt från färg och form i kontorslokaler till profilkläder som används vid gemensamma företagsaktiviteter.

Vill du veta mer?
Prata med Caroline Eriksson.