Warning: Undefined variable $tags_fbs in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 59 Warning: Undefined variable $ft_img in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 67

Enter the next level

Kund: Combine | Vad: Webb, grafisk profil & print

Robotar, avancerad teknik och sociala nördar. Tillsammans med konsultföretaget Combine tog vi deras visuella uttryck till nästa nivå.


Nominerad

Combine är experter på reglerteknik, modellbaserad design och Data Science. Företagets vision är att förbättra teknik runt om i världen. ”Enter the next level” är deras sätt att uttrycka detta. Combine erbjuder allt ifrån utveckling och implementering av algoritmer till avancerade dataanalyser. Eller – om man vill förklara det alldeles för enkelt – system som ligger bakom t ex AI och självkörande bilar.

”Sociala nördar”

När vi fick uppdraget att göra Combines nya webbplats ingick även att ta fram en ny grafisk profil. Företaget önskade en modern profil som speglar både deras kompetens och image. Medarbetarna beskriver sig själva som ”ett gäng sociala nördar” – en annorlunda och rättfram beskrivning som fick sätta tonen för formgivningen.

Resultatet blev en typografisk logga med tillhörande symbol, som signalerar teknik, framtid och som vågar ta plats. Själva webbplatsen skapades utifrån ”content first” med en användarvänlig design som lyfter det sökmotoroptimerade innehållet. Målet var att skapa en visuellt tilltalande webb med innehåll som är intressant både för potentiella uppdragsgivare och framtida sociala nördar.

Ny grafisk profil.

Vill du veta mer?

Prata med Caroline Eriksson
caroline@nyladesign.se / 0708-77 99 09