Warning: Undefined variable $tags_fbs in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 59 Warning: Undefined variable $ft_img in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 67

Entrance

Kund: Entrance | Vad: Grafisk profil & Webb

Nyla står bakom den grafiska profilen och webbplatsen till Göteborgs snyggaste fastighetsmäkleri – Entrance. Webbplatsen nominerades till Svenska Designpriset 2017 i kategorin Identitet – Digital.


Nominerad
2017

Entrance är specialiserat på Göteborgs stenstad, med stadsdelarna Linné, Vasa, Kungshöjd och Lorensberg i spetsen. Vackra hem som säljs med en anpassad strategi för varje enskilt objekt.

Uppdraget: Grafisk profil och webb

För Entrance räkning satsade vi på en avskalad grafisk profil och en lättnavigerad webbplats. Stora bilder och tydlig information är självklara element, som tillsammans med diskreta animationer i bilderna skapar en upplevelse för besökaren. Webben är dessutom integrerad i ett CRM-system för fastighetsmäklarna, vilket gör den till ett av företagets främsta försäljningsverktyg.

Webbplats

Grafisk profil

Vill du veta mer?

Prata med Caroline Eriksson
caroline@nyladesign.se / 0708-77 99 09