EuroSkills


Kund: Göteborg & Co

Vad: Trycksaksproduktion

Vill du veta mer?
Prata med Caroline Eriksson
caroline@nyladesign.se / 0708-77 99 09

Dela:


I december 2016 gick den internationella yrkestävlingen EuroSkills av stapeln på Svenska Mässan i Göteborg. Drygt 500 yrkesverksamma ungdomar från hela Europa träffades för att tävla om EM-titeln i yrkesskicklighet i 35 olika yrken. Nyla Design stod för produktionen av trycksaker inför och under tävlingen.

EuroSkills är dels en tävling för ungdomar som är extra skickliga på sitt yrke, dels en inspirationsmässa för skolungdomar som ännu inte riktigt kommit på vad de vill arbeta med. Här kan de inspireras av, prova på och lära sig mer om olika yrken samt, med lite tur, hitta sin talang. Förra året besöktes mässan av hela 65 000 skolungdomar!

Göteborg & Co var arrangör EuroSkills 2016, vilket innebar att vi på Nyla skapade såväl tryckt som digitalt material som skulle användas inför och under mässan. Detta innefattade skyltar, biljetter, lunchkuponger, banners, sponsorpelare, vepor, flyers, videospottar, annonser och väldigt mycket mer.

Resultatet? 337 unika original fördelat på ett stort antal enheter utomhus och hela 565 inomhusenheter som placerades ut på den 40 000 kvm stora mässytan. Självklart besökte vi Svenska Mässan under EuroSkills för att föreviga några av våra alster och sätta ihop en casefilm.