Warning: Undefined variable $tags_fbs in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 59 Warning: Undefined variable $ft_img in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 67

Flyttdrömmar ser olika ut

Kund: JM Stockholm | Vad: Kampanj

”Älskling, vi ska ha barn.” Om du har hört eller sagt det någon gång vet du att många förändringar väntar. Kanske behövde ni flytta till större? Samtal som förändrar livet utgjorde kärnan en uppmärksammad kampanj vi gjorde tillsammans med JM region Stockholm.


Nominerad

Flyttdrömmar ser olika ut. Ofta börjar de med en tanke eller ett samtal, som leder till beslutet att flytta till en större eller mindre bostad.

”Jag är kär i dig.”

”Älskling, vi ska ha barn.”

”Du ska bli storebror.”

”Mamma, jag är faktiskt tjugotvå.”

”Dags att klippa gräset. Igen.”

”Det är slut.”

Vardagsrealism vi känner igen
Fraserna speglar hur livet ser ut, oavsett om det är lyckliga eller vemodiga samtal. Vardagsrealismen är det vi känner igen oss i. Tillsammans med bilder på människor blir budskapet ännu starkare, och skapar en nyfikenhet kring hur historierna fortsätter.

Digitala storformat

T-banan

Tågskyltar

Digitala storformat

Kampanjen gick i storformat i Stockholm, i tunnelbanan, digitala kanaler, direktreklam och i dagspress. Kanske hade du dessutom turen att få en kaffekopp med texten ”Jag är kär i dig”?

Fotograf: Gustav Kaiser
Bildbyråer: Johnér, Scandinav, Getty Images

Vill du veta mer?

Prata med Caroline Eriksson
caroline@nyladesign.se / 0708-77 99 09