Warning: Undefined variable $tags_fbs in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 59 Warning: Undefined variable $ft_img in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 67

För en större upplevelse

Kund: Gausta View | Vad: Logotyp, grafisk profil, webbplats, prospekt och marknadsföringsmaterial

När Gausta View skulle berätta för världen om sitt alldeles egna lägenhetskoncept föll valet på Nyla Design. Resultatet; en trespråkig webb och ett rejält prospekt på norska.

Norska Gaustatoppen ligger bara 44 mil från Göteborg men erbjuder större fallhöjd än självaste Åreskutan. Den bokstavligen högre upplevelsen fick bli utgångspunkten när vi fick uppdraget att ta fram en webb och ett prospekt om Gausta Views världsunika koncept för fritidslägenheter.

Kort och gott handlar det om ägarlägenheter med gemensamt spa där uthyrnings- och städservice ingår i ägandet. Allt för att lägenheter som nyttjas året om spar både på miljön och ägarnas ekonomi.

Uppdraget

I uppdraget ingick att ta fram grafisk profil inklusive ny logga, skriva copy och färdigställa rörligt material. Nyla Design har även stått för både design och programmering av webbplatsen. Vi har även löst den grafiska lägenhetsväljaren samt översättning till både norska och engelska.

Webbplatsen gjordes på svenska, norska och engelska och ser såklart lika bra ut i mobil som på surfplatta och desktop.

104 sidor tjockt. Prospektet är en rejäl historia som Gausta View tryckt upp på norska.

Gausta Views webb vinnare i Publishingpriset 2018.

Publishingpriset

Vill du veta mer?

Prata med Caroline Eriksson
caroline@nyladesign.se / 0708-77 99 09