Framtiden i fabriksform

Kund: Plasman | Vad: Informationsfilm

PVD (Physical Vapor Deposition) är det beskrivande namnet på den teknik som används för att förse bildelar med en kromliknande, blänkande finish – men utan samma höga miljöbelastning. En storskalig satsning för framtiden som vår kund Plasman Sverige AB är stolta över att stå bakom. Vi på Nyla i vår tur, är stolta över att stå bakom filmkameran.

Plasman lanserar tekniken under namnet Omniluxe, och som först ut i Europa stod den splitter nya fabriken i Göteborg klar år 2020, redo att påbörja produktionen.
Besöksantalet i fabriken är begränsat då miljön behöver hållas till hundra procent steril. Minsta dammpartikel kan kontaminera processen och påverka slutresultatet. Vi på Nyla fick i uppdrag att ta fram en film som ger en guidad visning av fabriken, samt förklarar hur den avancerade processen går till. Ett uppdrag vi tog oss an med största respekt – och i ett klädmode vi aldrig tidigare testat.

  • Snygga dammpartikelsäkrade outfits

    Petter och Filip (Nyla filmteam) förses med stilsäker mundering av Juan och Stefan (Plasman)

  • Snygga dammpartikelsäkrade outfits

    Stefan, Filip och Juan förbereder roboten inför hens stora scen

Filmen finns idag bl.a. på webben, där också mer information om Omniluxe finns att ta del av.

“The reception for the video and work done was really good. The video shows exactly what we were hoping for, and the quality of the footage and colours is excellent”

Shauna Hatch, VP, Human Resources & Global Lead

Vill du veta mer?

Prata med Karin Fritzell
karin.fritzell@nyladesign.se / 0737-22 23 02

Kategorier