Warning: Undefined variable $tags_fbs in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 59 Warning: Undefined variable $ft_img in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 67

Kulturkalaset

Kund: Göteborg & Co | Vad: Trycksaksproduktion

Som Göteborg & Co:s produktionsbyrå får vi vara med och producera material till en hel uppsjö av spännande arrangemang. Ett av våra återkommande uppdrag är produktionen av tryckt material för Göteborgs Kulturkalas.

Vår roll som produktionsbyrå till Göteborg & Co innebär i de flesta fall att vi utgår från ett färdigt koncept eller manér. Vi förädlar konceptet och skapar skyltar, annonser, vepor, broschyrer, banners och mycket mer.

Vi står för produktionen av allt tryckt och digitalt material som används inför och under Göteborgs kulturkalas. Vårt arbete resulterade 2016 i totalt 174 unika original i form av bland annat 38 annonser, 1 350 meter staketklädsel, 60 kvm vepor och massor av stortavlor.

Självklart gjorde vi ett besök på Göteborgs Kulturkalas för att föreviga så många av våra produktioner som möjligt. Resultatet kan du se i case-filmen.

Vill du veta mer?

Prata med Caroline Eriksson
caroline@nyladesign.se / 0708-77 99 09

Kategorier