Markerad samhälls­utveckling

Kund: Markera | Vad: Namn, grafisk profil, webbplats och profilprodukter

När en del av Sveriges mest expansiva konsultbolag inom samhällsutveckling skulle starta i ny regi, fick vi många betydelsefulla uppdrag: däribland namnet, den grafiska profilen, webbplatsen, profilkläder och giveaways.

Markera är egentligen inte ett nytt bolag. I tio år har de arbetat inom samhällsbyggnadsområdet i ett regionalt konsultbolag, men sedan november 2017 samlas deras specialistkunskaper under ett eget paraply. Samtidigt som de fokuserade på att utforma infrastruktur och förnya städer, fokuserade vi på våra specialistkunskaper. Vi började med att ta fram namnförslag innan vår AD tog fram den grafiska profilen.

Design

Efter det fortsatte arbetet — design, texter, filmer och programmering blev slutligen en webbplats. Men vårt arbete slutade inte där, för ett nytt bolag behöver allt ifrån visitkort till kläder och dokumentmallar. Allt utifrån den grafiska profilen, såklart.


Markera Business

Efter att ha skött all ekonomi för samtliga bolag i koncernen har Markera breddats med ytterligare ett bolag: Markera Business. Vi har tagit fram en ny webbplats som designmässigt håller ihop med markera.se, samtidigt som den fokuserar på deras mångsidiga kunskap inom ekonomi.

Vill du veta mer?

Prata med Caroline Eriksson
caroline@nyladesign.se / 0708-77 99 09