Warning: Undefined variable $tags_fbs in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 59 Warning: Undefined variable $ft_img in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 67

Mer plats för människorna

Kund: ÖIS Fotboll | Vad: Design och programmering av webbplats.

Fotboll handlar mycket om mål, spelscheman och domarmissar. Men ännu mer om engagemang och äkta känslor. Därför får supportarna ta större plats på ÖIS nya webbsida.

Kreativa möten med ÖIS och lagsidor världen över gav oss inspiration till fotboll.ois.se. En omarbetad sidstruktur, ny design, fler ytor för innehåll och ett helt nytt matchcenter gör det nu enklare att nörda ner sig i lagets fotbollsmöten.

Nya matchcentret med tydlig statistik och information.

Den största skillnaden mot tidigare är att gemenskapen och vi-känslan fått ta en större plats på webben. Detta eftersom föreningen vill lyfta fram människorna bakom spelarna, visa att de är inkluderande och berätta att klubben är så mycket mer än bara Sveriges äldsta fotbollslag.

Nästkommande match presenteras av supportrar. Malin Berglie är en av dem.

För vad vore väl ÖIS utan det folkliga engagemanget, kärleken till laget och alla ideella insatser?

Att lyfta fram engagemanget går dessutom hand i hand med föreningens redan påbörjade inkluderingsarbete långt utanför webben. I och med den här säsongen bär spelarna matchtröjor som är prydda med namnen på många av de supportrar som syns på läktaren.

Redan sedan i våras syns många av supportarna på de nya matchtröjorna.

Vill du veta mer om hur vi kan förbättra funktionaliteten på din webbplats? Kontakta oss.

Vill du veta mer?

Prata med Petter Gadler
petter@nyladesign.se / 0709-74 64 47