Warning: Undefined variable $tags_fbs in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 59 Warning: Undefined variable $ft_img in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 67

Fighten valde oss

Kund: Pride Varberg | Vad: Film, grafisk profil & webbplats

Vissa fighter väljer man inte själv. På uppdrag av Pride Varberg skapade vi en film som uppmärksammar hur det är att vara transperson i Sverige idag. Filmen nominerades till Svenska Designpriset 2017 i kategorin ”Bildkommunikation – rörlig bild/film”.


Nominerad
2017

Att genomgå en korrigering innebär en enorm fysisk påfrestning. Men det som verkligen tar på krafterna är att alltid vara mentalt redo för kamp. Man höjer garden varje dag.

Michael Brown

I filmen ”Fighten valde oss” medverkar Michael Brown, som i likhet med många andra transpersoner har erfarenhet av självskadebeteende och psykisk ohälsa. Idag är han en erfaren föreläsare som öppenhjärtigt delar med sig av sin historia för att inspirera och ge hopp till andra i samma situation.

Produktionen är gjord i samarbete med Anchor Point Pictures. Nyla står bakom idé och manus. Vi har också designat och utvecklat Pride Varbergs webbplats.

Vill du veta mer?

Prata med Eleonora Hafström
eleonora@nyladesign.se / 0766-23 22 86