Warning: Undefined variable $tags_fbs in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 59 Warning: Undefined variable $ft_img in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 67

Vi är Gbg

Kund: Göteborgslokaler | Vad: Koncept

Varje torg på Göteborgs karta utgör en viktig kota i stadens ryggrad. Vi på Nyla har utvecklat Locals-konceptet för att öka stoltheten över stadens torg.

En Local är den som driver verksamhet kring våra torg — de som bakar din frukostfralla, lagar din cykel och knyter din blombukett. Vår syn på Locals är att de ger liv och rörelse till Göteborgs olika stadsdelar och därför förtjänar de att hyllas. I samarbete med Göteborgslokaler utvecklade vi konceptet och fräschade upp loggan. Vi tog även fram en payoff som beskriver vikten av en Local:

Logotype

Ännu mer personligt

Genom att lyfta olika Locals på kampanjwebben, i annonser och på affischer kan vi förmedla hur viktiga de faktiskt är. Det är våra Locals som gör torgen till en roligare, tryggare och mer levande plats.

— Vi vill att man ska lära känna sin egen torggubbe eller torgkvinna. Torgen ska vara en plats som man vill hänga på, berättar Eleonora Hafström, AD.

Besök Localsofgbg och lär känna ditt torg!

Vill du veta mer?

Prata med Caroline Eriksson
caroline@nyladesign.se / 0708-77 99 09