Warning: Undefined variable $tags_fbs in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 59

Webb med hög närvaro

Kund: MBA Fastighetsservice | Vad: Webb, print och varumärkesidentitet

Din fastighet i goda händer. Det är löftet som MBA bygger sina fastighetstjänster kring. En tydligare känsla av närvaro fick därför bli en av utgångspunkterna när vi gjorde om deras webb.

MBA Fastighetsservice erbjuder allt från fasadunderhållning och hyresgästjour till trädgårdsskötsel och snöskottning. Det genom att sätta tryggheten för människorna i första rummet. Det vill säga trygghet för dem som äger, bor i eller jobbar i fastigheterna, men även alla anställda som möjliggör att företaget kan utföra sina tjänster.

Uppdraget: Ny webb med förstärkt budskap

Den nya versionen av MBA-webben har modernare design och enhetligare innehåll. Den har även en fått en förbättrad struktur med nya kategorier som förtydligar företagets tjänster och gör det lättare att hitta på sajten. Med den nya strukturen har kunden dessutom en flexiblare sajt som enklare kan anpassas och förändras efter exempelvis företagets arbetssäsonger och återkommande rekryteringsbehov.

Men framför allt har vi arbetat med att förstärka budskapet om trygg fastighetsservice. Detta främst genom att lyfta fram fler ansikten i bildspråket. Inte minst anställda som ju är företagets verkliga ambassadörer. Men även genom att lyfta in case med företagets verkliga kunder som fungerar som garanter under varje tjänstekategori.

Resultatet: En varmare och tydligare webbplats.

Tidigare uppdrag: Webbfilmer, printproduktioner och bildkoncept

MBA är en av våra återkommande kunder. Nyla låg bakom även den tidigare versionen av företagets webb inklusive webbfilmerna som hjälper hyresgäster till självhjälp. Vi har även kompletterat deras grafiska manual och producerat flera printprodukter såsom utskick för direktreklam och foldrar som etablerat fastighetsföretaget på mindre orter.

Vill du veta mer?

Prata med Caroline Eriksson
caroline@nyladesign.se / 0708-77 99 09