Warning: Undefined variable $tags_fbs in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 59 Warning: Undefined variable $ft_img in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 67

Casefilm från Kultur­kalaset

Av: Samuel Jonsson, Copywriter | 19 oktober 2016

För ett par månader sedan fylldes Göteborg med kulturupplevelser i både stort och smått när Göteborgs kulturkalas gick av stapeln. Kulturkalaset, som är en av Nordens största kulturfestivaler, förvandlade stadens gator till ett smörgåsbord av kulturella godbitar att frossa i – allt från opera, konst, musik och gatuteater till food trucks med mat från alla världens hörn.

I år förärades Kulturkalaset med drygt en och en halv miljon besök, och om du var en av de som var på plats så är chansen stor att du såg en hel del grejer som vi på Nyla Design har tagit fram. Göteborgs Kulturkalas genomförs nämligen av vår kund Göteborg & Co, vilket innebar att vi stod för produktionen av en himla massa tryckt material som användes både inför och under kalaset.

Vad sägs till exempel om 1 350 m staketklädsel, 38 annonser, 60 kvm vepor och massor av stortavlor? Totalt resulterade vårt arbete i 174 unika original som trycktes och placerades på väl valda platser runtom i Göteborg.

Självklart gjorde vi ett besök på Göteborgs Kulturkalas för att föreviga så många av våra produktioner som möjligt. Resultatet? Ja, det blev en liten casefilm. Ta en titt!

Fotnot: Nyla Design har stått för produktionen av materialet, medan Stendahls tagit fram idé och strategi.

Kategorier