We’re hiring!

Av: Caroline Eriksson, VD | 23 mars

En av Nylas copywriters ska snart lämna skrivbordet för att istället rulla vagn ett år. Vi söker därför dig som kan ta rollen som hennes vikare under motsvarade tid.

Vår snart föräldralediga copy är en multitaskare av rang, så det är en brokig kostym du ska kunna fylla: hon är Nylas eget lexikon – kan mycket om det mesta och lite om allt, får omedelbar pulshöjning av särskrivningar och skulle inte skriva fel på de och dem ens i sömnen. Hon bemästrar till fullo konsten att skriva samma korta budskap på hundraarton olika sätt, och skriver lika obehindrat längre texter som hon roddar intervjuer, gör reportage och korrekturläser. Därutöver är hon den som har koll på kontorets samtliga födelsedagar (inklusive familjemedlemmar) och som infört begreppet obligatorisk frivillig fika.
Känns det som en kul utmaning? Då är vi SÅ pepp på att träffa dig!

Vi är såklart öppna för att dina meriter kan avvika något från beskrivningen ovan, men tror ändå att du har arbetat i en liknande roll inom kommunikationsbranschen de senaste åren, med en utbildning inom copywriting eller journalistik i grunden.

Tjänsten är ett föräldravikariat på ett år med tillträde i vår.

Vad vi erbjuder
Som kreatör på Nyla Design får du stort eget ansvar, med möjlighet att utvecklas både kompetensmässigt och som person i ett sammansvetsat team där engagemang är långt viktigare än prestige. Vi jobbar aktivt för att alla våra medarbetare ska ha en hållbar arbetsmiljö och trivas på jobbet. Vår arbetsplats är hybrid, vilket innebär att du får möjlighet att arbeta både på distans och på vårt kontor i centrala Göteborg.

Så här söker du
Skicka din ansökan med CV och aktuella referenscase till jobba@nyladesign.se, med rollen du söker i ämnesraden. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas snabbt. Varmt välkommen med din ansökan!

Kategorier