Filmfotograf sökes

4 maj

På Nyla Design befinner vi oss i en fas där vi utvecklas snabbt inom samhällsutvecklande kommunikation. Tillsammans löser vi våra kunders kommunikationsutmaningar genom strategiska lösningar och kreativ produktion. Nu söker vi dig, en kreativ filmfotograf, till vårt vassa team i Göteborg.

Vad rollen innebär

Vi söker dig som har gedigen kunskap inom kamerateknik, ljudupptagning och ljussättning, framför allt vad gäller produktion av contentfilmer (t ex intervjuer och informationsfilmer) och varumärkesbyggande filmer. Tillsammans med vårt kreativa team planerar du filminspelningar, genomför dem on location eller i studio, och tar även hand om redigering och postproduktion. I rollen som filmfotograf på Nyla Design får du möjlighet att utvecklas kreativt i olika typer av projekt, samtidigt som du lyfter våra uppdrag med med din expertis inom videoproduktion. Slutresultatet blir filmer som gör våra kunder långt mer än nöjda! För dig som är en prestigelös, nyfiken och driven person med teknisk spetskompetens är denna roll en perfekt matchning.

Tjänsten är ett föräldravikariat på 1 år från och med 2021-08-23, med goda möjligheter till förlängning.

Vi söker dig som

 • Är produktionsvan och självgående
 • Har dokumenterad utbildning eller erfarenhet inom videoproduktion
 • Har dokumenterad utbildning eller erfarenhet inom klippteknik
 • Har kunskap och erfarenhet av att filma med professionella kameror, sätta ljus och sköta ljudupptagning
 • Har dokumenterad utbildning eller erfarenhet inom Adobe Creative Suite (tyngdpunkt på Premiere, After Effects, Photoshop, Audition)
 • Håller dig uppdaterad inom de senaste teknikerna inom ditt område

 • Ett extra plus är om du även har kunskap inom animation och rörlig grafik.

  Vårt erbjudande

  Vi är på god väg att bli en marknadsledande byrå inom stads- och samhällsutvecklande kommunikation. Som filmfotograf hos oss får du stort eget ansvar, med möjlighet att utvecklas både kompetensmässigt och som person i ett sammansvetsat team där engagemang är långt viktigare än prestige. Vi jobbar aktivt för att alla våra medarbetare ska ha en hållbar arbetsmiljö och trivas på jobbet.

  Kort om oss

  Nyla Design är en strategisk kommunikationsbyrå i centrala Göteborg. Sedan starten 2009 har vi jobbat med en rad spännande varumärken med tyngdpunkt på stadsutveckling, b2b och offentlig sektor. Med hjälp av våra kunder har vi byggt upp en gedigen erfarenhet av att kommunicera byggprojekt, kunskapsintensiva verksamheter och hållbarhetsfrågor. Vi följer med i samhällsutvecklingen för att själva kunna leverera samhällsbyggande kommunikation.

  Vi arbetar utifrån från principen att bra kommunikation bygger på respekt för mottagaren. När vi utgår från att den vi vänder oss till är smart, kräsen och upptagen– då blir resultatet automatiskt så mycket bättre. Med den insikten tar vi fram budskap som övertygar, snarare än övertalar. Detta resulterar i sin tur i framgångsrik kommunikation och långvariga samarbeten som vi är väldigt stolta över.

  Låter detta intressant?

  Skicka ditt CV inklusive länkar (ej bifogade filer) till tre filmproduktioner du ansvarat för både vad gäller inspelning och postproduktion, till jobba@nyladesign.se, med “Filmfotograf” i ämnesraden. Tyvärr har vi inte möjlighet att besvara frågor om tjänsten per telefon. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2021-05-31.

  Varmt välkommen med din ansökan!

  Omfattning: 100%
  Anställningsform: Vikariat, 12 månader

  Kategorier