Folk & frukost är namnet på våra lärorika och näringsriktiga frukostföreläsningar med teman som spänner över allt från employer branding till den stundande AI-revolutionen.

Frukostföreläsningen är dagens viktigaste måltid, det är sedan gammalt. Därför finns Folk & frukost, ett koncept som går ut på att vi bjuder på lagom korta föreläsningar, ovanligt gott kaffe och något rimligt nyttigt att äta. Varje tillfälle har ett eget tema som på ett eller annat sätt hör till det breda fält som är marknadskommunikation.

Nästa Folk & frukost planeras i detta nu. Se till att teckna en prenumeration på vårt nyhetsbrev, så får du mejl när det är dags att boka plats.

Tidigare föreläsningar


  • Februari 2019 Eliina Brikberg – Så bygger du ett hållbart varumärke

    Där andra klädmärken lanserar ekologiska kollektioner, har Nudie Jeans införlivat hållbarhet i sitt dna. Eliina Brinkberg, Environmental Manager på Nudie, berättade om viktiga vägval och lärdomar som format varumärkets hållbarhetskommunikation.

Inspiration och spaningar, rätt i inkorgen.


I vårt nyhetsbrev bjuder vi på sånt som vi tycker är tänkvärt, engagerande, snyggt eller kul. Alltsammans med en mer eller mindre tydlig koppling till ämnet marknadskommunikation.