Folk & frukost är namnet på våra lärorika och näringsriktiga frukostföreläsningar med teman som spänner över allt från employer branding till den stundande AI-revolutionen. Näst på tur: hållbarhetskommunikation enligt Nudie.

Eliina Brinkberg

Så bygger du ett hållbart varumärke


21 februari kl. 07.30–09.00 | Klädpressaregatan 1, 411 05 Göteborg

I en bransch som utmärker sig som en av världens smutsigaste har Nudie Jeans valt en egen väg från början. Där andra klädmärken lanserar ekologiska kollektioner, har Nudie införlivat hållbarhet i sitt dna.

Därför är vi enormt glada över att Eliina Brinkberg, Environmental Manager på Nudie Jeans, gästar premiären av Folk & Frukost.

Under 30 minuter kommer Eliina att prata om hur Nudies hållbarhetskommunikation har utvecklats under åren, vad de har stött på för hinder och hur de har tacklat dem. Dessutom berättar hon om klädmärkets senaste stora kampanj Get the Balance Right och vad som gick bra och mindre bra med den.

Det blir en morgon fylld av intressanta lärdomar och inspirerande exempel. Vår ekologiska frukost serveras från kl 07.30 och kl 08.00 drar föreläsningen igång. Antalet platser är begränsat så se till att boka in dig redan idag.

Eliina Brinkberg


Eliina Brikberg har jobbat på Nudie Jeans sedan 2013. Som Environmental Manager har hon löpande kontakt med Nudie Jeans leverantörer rörande miljö- och kemikaliefrågor. Hon driver frågor kring cirkularitet och resurshantering och är involverad i arbetet med fiberval, men även i arbetet kring Nudie Jeans hållbarhetskommunikation och utbildning både internt och externt.
Eliina Brinkberg

Anmäl dig här


Fyll i fälten nedan för att paxa din stol till nästa Folk & frukost. Antalet platser är begränsade.

Jag vill prenumerera på Nylas nyhetsbrev.

Genom att anmäla dig till Folk & frukost och/eller vårt nyhetsbrev godkänner du att Nyla Design behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.