Folk & Frukost är namnet på våra energigivande frukostföreläsningar med teman som spänner över allt från employer branding till den stundande AI-revolutionen.

Den 3 oktober 2019 gästades vi av den digitala analytikern Johan Johansson. Så här trevligt var det!

Du vet väl att 1) frukosten är dagens viktigaste måltid och 2) vi mår bra av att lära oss saker tillsammans med andra? Mot den bakgrunden kan du betrakta Folk & frukost som en ren hälsokur.

Konceptet går ut på att vi med ojämna mellanrum bjuder in föreläsare som har något spännande att berätta, samtidigt som vi dukar upp en ekologisk frukost komplett med baristakaffe. Resultatet är definitivt värt att gå upp lite extra tidigt för.

Vill du få koll på när nästa Folk & frukost hålls? Se till att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Tidigare föreläsningar


  • Oktober 2019 Johan Johansson – Bli klok på din data

    Johan Johansson jobbar som digital analytiker på Outfox. Som en av Sveriges främsta Google Analytics-experter leder han kurser för bland annat Resumé. Han har också jobbat ihop med Gapminder för att sprida en mer faktabaserad världsbild. "Var ödmjuk inför allt du inte vet" var ett av de många kloka råd som vi tar med oss.

  • April 2019 Carl Fhager – Bli en bättre förhandlare

    Vi förhandlar hela tiden, både på jobbet och i privatlivet. Carl Fhager är advokat på MAQS advokatbyrå och har ägnat halva sitt liv åt att skriva och förhandla fram olika avtal. Som programledare för Förhandlingspodden har han dessutom intervjuat ett stort antal förhandlingsexperter inom vitt skilda fält.

  • Februari 2019 Eliina Brikberg – Så bygger du ett hållbart varumärke

    Där andra klädmärken lanserar ekologiska kollektioner, har Nudie Jeans införlivat hållbarhet i sitt dna. Eliina Brinkberg, Environmental Manager på Nudie, driver frågor som rör cirkularitet och resurshantering. Hon är också involverad i arbetet kring Nudie Jeans hållbarhetskommunikation och utbildning, både internt och externt.

Håll dig uppdaterad


Vill du få info om våra kommande event? Signa upp dig på vårt nyhetsbrev så mailar vi dig så fort det är dags att paxa plats.