Folk & Frukost är namnet på våra lärorika och näringsriktiga frukostföreläsningar med teman som spänner över allt från employer branding till den stundande AI-revolutionen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få information om nästa Folk & Frukost först av alla.

Tidigare föreläsningar


 • Mars 2022 Katharina Paoli - Knuffas rätt!

  En vänlig knuff i rätt riktning. Ungefär så brukar metoden som kallas nudging beskrivas. Torsdagen den 31 mars gästades Folk & Frukost av Katharina Paoli från nätverket Nudging Sweden. Under 45 minuter bjöd hon på sina bästa tips på hur nudging kan få små insatser att leda till stor utväxling i arbetet för att främja mer hållbara beteenden.

 • Oktober 2019 Johan Johansson – Bli klok på din data

  Johan Johansson jobbar som digital analytiker på Outfox. Som en av Sveriges främsta Google Analytics-experter leder han kurser för bland annat Resumé. Han har också jobbat ihop med Gapminder för att sprida en mer faktabaserad världsbild. "Var ödmjuk inför allt du inte vet" var ett av de många kloka råd som vi tar med oss.

 • April 2019 Carl Fhager – Bli en bättre förhandlare

  Vi förhandlar hela tiden, både på jobbet och i privatlivet. Carl Fhager är advokat på MAQS advokatbyrå och har ägnat halva sitt liv åt att skriva och förhandla fram olika avtal. Som programledare för Förhandlingspodden har han dessutom intervjuat ett stort antal förhandlingsexperter inom vitt skilda fält.

 • Februari 2019 Eliina Brikberg – Så bygger du ett hållbart varumärke

  Där andra klädmärken lanserar ekologiska kollektioner, har Nudie Jeans införlivat hållbarhet i sitt dna. Eliina Brinkberg, Environmental Manager på Nudie, driver frågor som rör cirkularitet och resurshantering. Hon är också involverad i arbetet kring Nudie Jeans hållbarhetskommunikation och utbildning, både internt och externt.

Inspiration och spaningar, rätt i inkorgen.


I vårt nyhetsbrev bjuder vi på sånt som vi tycker är tänkvärt, engagerande, snyggt eller kul. Alltsammans löst eller tydligt relaterat till vårt favoritämne marknadskommunikation.