Folk & Frukost är namnet på våra lärorika och näringsriktiga frukostföreläsningar med teman som spänner över allt från employer branding till den stundande AI-revolutionen.

Carl Fhager lärde oss sina bästa förhandlingsknep vid Folk & frukost den 25/4 2019.

Du vet väl att 1) frukosten är dagens viktigaste måltid och 2) vi mår bra av att lära oss saker tillsammans med andra? Mot den bakgrunden kan du betrakta Folk & frukost som en ren hälsokur.

Konceptet går ut på att vi med ojämna mellanrum bjuder in föreläsare som har något spännande att berätta, samtidigt som vi dukar upp en ekologisk frukost komplett med baristakaffe. Resultatet är definitivt värt att gå upp lite extra tidigt för.

Vill du få koll på när nästa Folk & frukost hålls? Se till att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Tidigare föreläsningar


  • April 2019 Carl Fhager – Bli en bättre förhandlare

    Vi förhandlar hela tiden, både på jobbet och i privatlivet. Carl Fhager, advokat på MAQS och programledare för Förhandlingspodden, bjöd på sina bästa tips för en lyckad förhandling.

  • Februari 2019 Eliina Brikberg – Så bygger du ett hållbart varumärke

    Där andra klädmärken lanserar ekologiska kollektioner, har Nudie Jeans införlivat hållbarhet i sitt dna. Eliina Brinkberg, Environmental Manager på Nudie, berättade om viktiga vägval och lärdomar som format varumärkets hållbarhetskommunikation.

Inspiration och spaningar, rätt i inkorgen.


I vårt nyhetsbrev bjuder vi på sånt som vi tycker är tänkvärt, engagerande, snyggt eller kul. Alltsammans löst eller tydligt relaterat till vårt favoritämne marknadskommunikation.