Folk & frukost är namnet på våra näringsriktiga och inspirerande frukostföreläsningar. Torsdagen den 26 mars är dags igen, denna gång med nudging-tema. Fort, paxa plats!

Jessica Viktorsson

Knuffas rätt!


26 mars kl. 07.30–09.00 | Klädpressaregatan 1, 411 05 Göteborg
Datumet framflyttat - mer info inom kort

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så du inte missar nästa tillfälle.

En vänlig knuff i rätt riktning. Ungefär så brukar metoden som kallas nudging beskrivas. Vid nästa Folk & frukost djupdyker vi i hur nudging kan användas för att skapa varaktig förändring – i och utanför din verksamhet. Experten för dagen heter Jessica Viktorsson och kommer från nätverket Nudging Sweden.

Jessica kommer att visa hur du kan få små insatser att leda till stor utväxling i arbetet för att främja mer hållbara beteenden. Beteenden som i sin tur kan skapa förändring hos såväl individen som hos företaget och för samhället i stort. Konkreta framgångscase utlovas, liksom exempel på vanliga missuppfattningar om metoden. 

Vår frukost (ekologisk + vegetarisk) dukas fram kl. 07.30 och kl. 08.00 drar föreläsningen igång för att pågå i ca 45 minuter. Efter frågestund, påtår och eftersnack är du kl. 09.00 redo att förändra världen – en knuff i taget.

Jessica Viktorsson


... är kursansvarig på Nudging Sweden, ett nätverk som syftar till att lyfta nudging som metod samt initiera och genomföra projekt för att visa beteendevetenskapens betydelse för en mer hållbar framtid. Hon är också projektkoordinator på Nudgd, som erbjuder digitala tjänster och rådgivning inom beteendedesign.
Jessica Viktorsson

Håll dig uppdaterad


Vill du få info om våra kommande event? Signa upp dig på vårt nyhetsbrev så mailar vi dig så fort det är dags att paxa plats.