Grundskole­förvaltningen teamar upp med Nyla

Av: Erica Söderlund, copywriter | 27 mars 2020

Framtidens skola – det jobbar Grundskoleförvaltningen för varje dag. Tillsammans med oss på Nyla som nysajnad kommunikationsparter kommer det att hända en rad spännande grejer inom detta ständigt aktuella ämne. Kul och lärorikt säger vi!

Grundskoleförvaltningen i Göteborgs Stad ansvarar för alla kommunala grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och fritidsklubbar. Tillsammans jobbar de efter mottot ”Vi banar väg för framtidens skola”. Något som kräver en hel del tryckt och digital kommunikation. Det är här som vi kommer in!

Att jobba med Göteborgs grundskoleförvaltning är inget nytt för oss. Tidigare har vi varit med och tagit fram allt ifrån affischer till animerade filmer och trycksaker. Nu har vi fått ytterligare förtroende och de kommande två åren kommer vi att ta fram läromaterial, filmer, foton och annan trycksaksproduktion.

Som byrå med uttalat stadsbyggnads-fokus känns det förstås extra roligt att få jobba med samhällsnyttiga frågor av det slag som Grundskoleförvaltningen gör. Kommunikation i, om och kring våra grundskolor är något som behövs oavsett samhällsläge – och vi är väldigt glada att få vara med och bidra till den viktiga uppgiften

Karin Fritzell, kundansvarig på Nyla.

Så håll utkik på grundskolorna runt om i Göteborg och även här på Nylawebben!

Illustartionerna kommer från tidigare material som vi tagit fram i samarbete med Grundskoleförvaltningen.

Kategorier