Hanna Hägglöf är här!

Av: Kristina Modigh, innehållsstrateg | 7 februari 2022

Med Nylas senaste rekrytering vässar vi vår digitala spets och breddar vårt geografiska upptagningsområde. Möt Hanna Hägglöf – ny kundansvarig projektledare samt vår förlängda arm i huvudstaden.

Sedan nyheten blev officiell internt så har vi på Nyla glatt pratat om vår nya Stockholmsfilial. För det är från huvudstaden som Hanna kommer att planera, leda och koordinera sina projekt. Vid sin sida har hon shibavalpen Bob, som ser till att det varje dag ges tillfällen att rensa hjärnan.

Närmast kommer Hanna från en roll som marknadsansvarig på startupen Leadoo Marketing Technologies och dessförinnan jobbade hon länge på JM, bland annat som kampanjansvarig. Men själv presenterar hon sig oftare som kommunikatör än som marknadsförare.

Hur kommer det sig?
– Det handlar om att jag brinner för tydlig kommunikation. Så när jag till exempel koordinerar kampanjer så gör jag det med helikopterperspektiv och ett stort mått av konsekvenstänk. Vilket hjälpte mig mycket i mina tidigare tjänster då det blev mycket arbete med bland annat sociala medier.

Har du något sociala medier-tips att bjuda på?
– Ett vanligt misstag är att hantera de kanalerna som en megafon. Klarar man inte av att ta hand om folks reaktioner i längden så måste man se över sin strategi. Mitt bästa tips för den som lägger en plan är att verkligen lära känna kanalerna. Det är ju inget man lär sig en gång för alla, utan man behöver gilla att prova sig fram. Jag har till exempel haft ett Instakonto bara för mina växter, ett för ett måleriprojekt och nu har Bob ett eget också.

Vad ser du fram emot nu?
– Att axla den här nya rollen och bidra med det jag är bra på, som att optimera digitala kanaler och se till att alla kommunikationsinsatser leder dit de ska. Att jobba med er kreatörer och lära känna alla bättre. Plus förstås att åka till Göteborg oftare!

När Hannas växtintresse var som starkast behövdes ett eget Instagramkonto för att ge utrymme åt tomatplantor, palettblad och suckulenter.

Kategorier