Warning: Undefined variable $tags_fbs in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 59 Warning: Undefined variable $ft_img in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 67

Hej Erica Söderlund!

22 maj 2017

Nylas senaste tillskott är visserligen som Rain Man när det gäller färgkoder, men det är inte därför hon är här. Vår nya copywriter Erica Söderlund är här för att leverera idéer, strategier och ord.

Erica har en bakgrund som frilansjournalist och social media manager och beskriver sig själv som nyfiken, med en tendens att snöa in på saker. Och som nybliven bonusmatte kan hon numera utan minsta ironi svara ”långa skogspromenader” när folk frågar om fritidsintressen.

Vad är roligast med copyrollen?

– Att man hela tiden får sätta sig in i nya områden och hitta det intressanta i dem. Själva processen, att först läsa in sig och därefter omvandla det man lärt sig till något som är relevant för målgruppen.

Vad ser du fram emot här på Nyla?

– En variation av uppdrag. Under min första vecka på jobbet har jag redan fått fördjupa mig i ämnen jag aldrig kunnat gissa att jag skulle skriva om. Som Lerums sjöar och vad som är grejen med kontorshotell. Plus att kollegorna verkar härliga.

Några dolda talanger du vill avslöja?

– Efter några år som säljare i färgfackhandeln lärde jag mig att pricka in NCS-koder med kuslig träffsäkerhet. Det är ju ett… partytrick.

Om och hur Ericas skarpa färgseende kan komma till användning framöver återstår att se. Vi är hur som helst glada att ha henne på plats. Välkommen till Nyla!

Kategorier