Warning: Undefined variable $tags_fbs in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 59 Warning: Undefined variable $ft_img in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 67

Kärleks­festivalen slog rekord

Av: Erica Söderlund, copywriter | 4 juli 2017

I helgen badade Varberg i regnbågens alla färger när Pride Varberg ägde rum för tredje året i rad. Vi på Nyla Design är stolta över att vara en av sponsorerna.

Under lördagens parad deltog mellan 500-600 personer, ett rekord mot föregående år. Tillsammans promenerade de för att stå upp för allas rätt över sin egen sexualitet och könsidentitet. Samtidigt belystes årets huvudtema: transpersoners situation.

Tidigare i år var vi med och skapade filmen ”Fighten valde oss” för att lyfta temat. Därför är vi nu extra stolta över resultatet. Det var inte bara antalet paraddeltagare som stod för rekordet, det var också ett större engagemang, fler sponsorer, utställare och människor i parken.

I filmen medverkar Michael Brown, som innan lördagens parad höll en inspirerande föreläsning om sitt liv. Han berättade bland annat om hur han blev sig själv, om de alldeles för vanliga självmordstankarna och hur han idag lever ett liv han aldrig kunnat drömma om.

Har du råkat missa vår film, eller vill se den igen, så finns den här. Hittills har den setts av nästan 33 000 personer!

Fotograf: Anna Lindblom

Kategorier