Warning: Undefined variable $tags_fbs in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 59

Klimatstrejk den 27/9 – så gör vi

Av: Nyla Design | 23 augusti 2019

Fridays for future, den globala rörelse av skolungdomar som strejkar för klimatet, ber om hjälp från vuxenvärlden. Den 27 september vill de se oss manifestera vårt stöd framför rådhus, stadshus och parlamentsbyggnader runtom i världen. Så här gör vi på Nyla den dagen.

Klimatkrisen berör oss alla. Vi behöver utrymme att både reagera och agera på den som människor och medborgare. På Nyla vill vi vara med och skapa ett sådant utrymme.

De strejkande ungdomarnas rop på hjälp är ett tillfälle att ta vara på. Inte som företag eller som ”varumärke”, utan som människor. Därför ger vi alla medarbetare möjlighet att medverka vid klimatstrejken den 27 september.

Det här är ett ovanligt tilltag för oss, men egentligen inget att tveka över. Lördagen den 28 september vill vi läsa rubriker om hur vuxenvärlden steppade upp och ut i rekordantal. Då blir det logiskt att också underlätta för fler att dyka upp. Ses vi där?

Foto: Jasmin Sessler/Unsplash

Kategorier