Warning: Undefined variable $tags_fbs in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 59 Warning: Undefined variable $ft_img in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 67

Låt oss presentera: Kristin

7 april 2016

Det svänger på Nyla. I måndags gjorde en ny talang entré på bygget och vips blev byrån både hippare och mer musikalisk.

Kristin

Den senaste medlemmen i Nyla-ensemblen heter Kristin Thunberg. Och som nästan-logoped, DJ, musiker och originalare är hon grym på såväl talad och tonsatt som grafisk kommunikation.

För några år sedan pluggade Kristin på KY-akademin tillsammans med Emmy och Jesper här på Nyla. Därefter jobbade hon på ett tryckeri innan hon efter ett par år bestämde sig för att göra verklighet av en gammal dröm – att bli logoped. Men efter drygt 1,5 år i skolbänken blev saknaden efter Photoshop och InDesign för stor. Och nu är hon här: som Nyla Designs nya originalare.

När Kristin inte jobbar lyssnar hon på musik. Eller spelar skivor. När hon inte gör egen musik, alltså. Kristins stora intresse är nämligen …musik. När tillfälle ges är hon gärna DJ på någon av stadens klubbar. Dessutom är hon mitt uppe i ett eget projekt som kommer att släppas för allmänhetens öron inom kort. Vår perfektionist till originalare ska bara slipa på de sista detaljerna först.

Behöver vi säga vem som ansvarar för musiken på nästa AW? Välkommen, Kristin!

Kategorier