Warning: Undefined variable $tags_fbs in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 59 Warning: Undefined variable $ft_img in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 67

Ny kund: Göteborg & Co

1 mars 2016

Vi har glömt att berätta en grej som hände strax efter att vi vunnit Göteborgs Stads upphandling av produktionsbyråer. Nämligen att vi vann en till. Det känns fantastiskt ärofyllt att få jobba med Göteborg & Co.

Göteborg & Co behöver nog ingen närmare presentation, men här kommer ändå kortversionen: Som ett av Göteborgs Stads bolag verkar de för att stärka bilden av Göteborg som turist-, mötes- och evenemangsstad.

I praktiken betyder detta att de har en himla massa bollar i luften. Alltifrån turistkartor till Kulturkalas roddas parallellt med långsiktiga strategiska uppdrag, så som att låta göteborgarnas idéer för stadens 400-årsjubileum bli verklighet. Till årets event hör t.ex. Gothenburg Green World, Handbolls-EM och North Sea Tall Ships Regatta. Och då har vi inte ens nämnt de årliga arrangemangen som Vetenskapsfestivalen, Julstaden och Göteborgspriset för hållbar utveckling.

Det är inte utan att man blir lite extra lokalpatriotisk.

Vi är redan igång med en rad produktioner. Och bli inte förvånade om vår göteborgska blir bredare ju längre in på året vi kommer.

Kategorier