Warning: Undefined variable $tags_fbs in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 59 Warning: Undefined variable $ft_img in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 67

Nyla på CSR Forum

21 november 2016

Idag är det äntligen dags för årets höjdpunkt för västsvenskar som vill förena affärer med hållbarhet: CSR Forum på Svenska Mässan. Som stolta medlemmar av CSR Västsverige finns vi självklart på plats.

Även detta år medverkar vi som utställare, dels för att få tillfälle att prata hållbarhet och kommunikation med hundratals engagerade deltagare, dels för att hitta någon att jobba gratis för.

För som ett led i vårt eget hållbarhetsarbete hjälper vi varje år ett företag eller organisation som gör bra saker för omvärlden. Vi gör det pro bono och vårt stöd kommer i den form vi behärskar bäst – kommunikation.

Deltagarna på CSR Forum kommer från en mängd olika sektorer, men har en sak gemensamt: De har alla bestämt sig för att vara en del av en gemensam framåtrörelse. Ett bättre ställe att hitta nästa års pro bono-kund får man leta efter.

Kategorier