Nyla växlar upp med ny delägare

Av: Caroline Eriksson, VD & kundansvarig | 11 september 2020

Under det senaste decenniet har vi på Nyla arbetat med kommunikation som utvecklar städer. Nu tänker vi framåt och satsar ännu mer på det vi inspireras av och tror mest på.

Vad är det som bygger en stad? Bostäder, skolor, infrastruktur, kultur och hållbara företag är självklara byggstenar. Sedan mer än tio år arbetar vi med en rad olika varumärken inom stadsutveckling, vilket är krävande men också otroligt lärorikt. Tack vare våra kunder har vi blivit experter på exempelvis vilka drivkrafter som ligger bakom beslutet att flytta till en ny bostad, men också vad som ligger bakom valet att bo kvar i samma hus i över 60 år. Vi vet hur innovativ teknik kan leda solljus djupt ner i i fastigheter, vilka cirkulära initiativ som gör det enklare för stadsbor att leva hållbart och hur ett bostadskonsortium kan skapa dialog med stadens invånare. Vi vet varför Lykke, 11 år, klurar på var rymden börjar och slutar och vi vet det mesta om fördelarna med metallplätering utan giftigt krom inom bilindustrin.

Vi har också lärt oss att världen förändras, både förväntat och oförutspått. Nu, mer än någonsin, behöver städer och samhällen tänka framåt och utvecklas – på smartare och mer hållbara sätt än tidigare. Vi imponeras av våra kunders driv och nytänkande, vilket genererat nya typer av uppdrag och förfrågningar till oss. Nu vässar vi vår kompetens ytterligare genom att Karin Fritzell blir partner i Nyla.

Karin har djup kunskap inom strategisk kommunikation och varumärkesutveckling. Dessa styrkor kompletterar mitt operativa driv och gör oss till ett klockrent team inom stadsutvecklande kommunikation. Dessutom har hon förmågan att vrida på perspektiven så att jag och våra kollegor hittar nya möjligheter att växa, även när omvärlden skakar.

Caroline Eriksson, VD, Nyla Design

Hela det kreativa teamet på Nyla ser förväntansfullt på framtiden och vet att vårt fokus som byrå är en framgångsfaktor att räkna med.

Kategorier