Nyla vinnare i Göteborgs­upphandling

Av: Erica Söderlund, copywriter | 30 september 2019

Att kommunicera kring och synliggöra en stads arbete är både viktigt och spännande. Därför är vi på Nyla ytterst förväntansfulla över att ha blivit upphandlade av Göteborgs Stad i inte bara en, utan två kategorier.

Från december i år har Göteborgs Stad nya ramavtal för sina kommunikationstjänster. Tjänsterna är uppdelade i fem olika kategorier, där var och en har sin lista över upphandlade byråer. Du kan hitta oss under två av dem:

Marknadskommunikationstjänster fullservice

Som ny byrå på listan över fullservicebyråer är vi extra glada över att få komma in på andra plats. Kategorin omfattar strategiska och operativa uppdrag inom allt från varumärkeskommunikation till marknads-PR och samhällskommunikation. Det vill säga, sådant som vi jobbar med dagligen.

Produktionsbyrå

Rollen som produktionsbyrå för Göteborgs Stad är inte ny för oss, den har vi haft sedan 2015. Vi har bland annat designat en bok, skapat annonser och tagit fram ett illustrationskoncept för West Pride. Som nummer tre på listan över produktionsbyråer ser vi fram emot kommande uppdrag.

Du kan läsa mer om ramvavtalen hos Göteborgs Stad.

Illustration: Jonas Karner

Kategorier