Nylas personligheter: Hanna

1 april 2016

Nyla Design är en byrå som sjuder av personlighet. För att du ska få en heltäckande bild av oss och vad som egentligen försiggår innanför våra kontorsväggar har vi startat en serie personporträtt med ett inzoomat Nyla-fokus. Det är dags att rikta strålkastaren mot vår produktionsledare Hanna Engström.

– Vilket härligt foto, vad gör ni där?
– Äh, vi paddlar bara till ett ö-rejv med barnen mitt i natten.

Vi har lärt känna Hanna Engström lite bättre nu. Och vi säger inte att hon är omdömeslös. Hon råkar bara vara noll procent sjåpig. Kanske är det alla resor jorden runt som lärt henne att det mesta ordnar sig, bara man tar det piano. Om polisen till exempel stannar en för att ens bil sakta faller i bitar längs väggrenen, ja då får man väl plocka upp sitt avgasrör och säga förlåt.

Kanske föddes Hanna helt enkelt med en ovanligt stark immunitet mot andras uppfattningar. Det senare skulle förklara varför hon fyller sin nya uteplats med palmer, trotsandes världsliga påhitt som ”växtzoner”. Eller varför hon så rakryggat håller Hollywoodfruar över HBO-serier när det diskuteras tv-underhållning.

På kontoret är vi hur som helst aldrig oroliga när Hanna håller i rodret. För trots att hon är befriad från grubbel över småsaker som bilbesiktning, liv och hälsa, är det med full skärpa som hon pusslar ihop tidsplaner och produktioner. Nej, omdömeslös är Hanna inte. Hon har bara blandat en egen, välavvägd mix av klackspark och kontroll.

Medarbetare om Hanna:

”Redan från dag ett, när vi checkade in på vårt gemensamma rum i Berlin, har det varit tydligt att Hanna är en kvalificerad livsnjutare.”

Eleonora Hafström, AD

”Det är tack vare Hannas övertalning som jag har börjat med squats. Man kan faktiskt säga att Hanna byggde denna kropp.”

Jesper Eriksson, AD-assistent

Fråga Hanna om:

  • Koh Changs bästa stränder och Malagas mysigaste hak
  • Hur en sallad ska slungas
  • Vem som åkte ut i Paradise Hotel
Kategorier