Ingen vill bli övertalad

Senast uppdaterat: 20 december 2019

Bra kommunikation bygger på respekt för mottagaren. När vi utgår från att den vi vänder oss till är smart, kräsen och upptagen – då blir resultatet automatiskt så mycket bättre. Med den insikten tar vi fram budskap som övertygar, snarare än övertalar.

Nyla Design är en strategisk kommunikationsbyrå i Göteborg. Sedan starten 2009 har vi jobbat med en rad spännande varumärken med tyngdpunkt på stadsutveckling, b2b och offentlig sektor. Med hjälp av våra kunder har vi byggt upp en djup erfarenhet av att kommunicera byggprojekt, kunskapsintensiva verksamheter och hållbarhetsfrågor. Vi följer med i samhällsutvecklingen för att själva kunna leverera samhällsbyggande kommunikation.

Hur hållbara är vi?

Vi vill vara en trovärdig partner för hållbarhetskommunikation och därför försöker vi alltid bli bättre på att själva jobba hållbart. Vi håller oss uppdaterade och utbyter regelbundet erfarenheter med andra, bland annat genom vårt medlemsskap i CSR Västsverige.

Vi reser flygfritt och driver kontoret på miljömärkt el. Men vi vet också att vårt största avtryck som byrå avgörs av hur vi jobbar för våra kunder. Vi är i påverkansbranschen och som representanter för den vill vi ta ansvar för vår egen output i världen.

Principen om respekt för mottagaren vägleder oss också här: Vi aktar oss för greenwashing och tror på transparens. Samtidigt vet vi att kommunikation har en avgörande roll att spela i skiftet från business as usual till en omställd värld. Vi och våra kunder har ett jobb att göra. Rätt utfört blir det både viktigt och kul.

Vad du får

När du anlitar oss får du tillgång till den samlade kompetensen hos de här individerna. Du får en kontaktperson som bemödar sig om att vara lyhörd och tillgänglig. Du får tydliga offerter och tidsplaner som hålls. Du får hjälp att hitta ditt varumärkes röst i konversationen med kunder och intressenter. Och du får en kvalitet som talar för sig själv.

Mejla Nyla!


Vad kan vi göra för dig? Fråga på!

hej@nyladesign.se

Jobb eller praktik?


Välkommen med din spontanansökan.

jobba@nyladesign.se