Säg hej till Hanna!

Av: Erica Morgansdotter, Digital content manager | 23 april 2021

Nyla har fått tillökning! Numera har vi ytterligare en projektledare, den här gången en som brinner för marknadskommunikation, organisationspsykologi – och tomater. Välkommen till oss Hanna.

Hanna Ringmark, som hon heter, kommer närmast från en föräldraledighet och innan dess jobbade hon som kundansvarig projektledare på en varumärkesbyrå. Hennes driv för kommunikation föddes när hon jobbade som försäljningsansvarig på ett jeansföretag.
– Eftersom det var ett litet företag fick jag göra mycket. Jag var med i allt från sälj till framtagning av kläder, fotograferingar, mässor och kommunikation i alla kanaler.

Hon tyckte det var så kul att hon började plugga vid sidan av jobbet. Hon har studerat Business Management och Business Finance, och nu håller hon på att bredda sig ännu mer med en kurs i organisationspsykologi.
– Jag tycker det är intressant hur vi är i organisationer, hur relationer fungerar på arbetsplatser och vad vi har för förutsättningar att skapa bra arbetslag.

Älskar tomater

När hon inte jobbar, leker med sin son och sambo, promenerar i Slottsskogen eller umgås med sina vänner, så kan du troligtvis hitta Hanna i köket. Där är Sofia Wood husgud och bidrar med mycket inspiration.
– Jag älskar att laga mat på stora fat, men också massa små rätter. Det ska vara enkelt och man ska bara kunna sitta och dela. Sedan älskar jag tomater, det är det bästa jag vet. Jag skulle kunna äta tomater och mozzarella varje dag.

Ser fram emot spännande kunduppdrag

– Nu när jag läst in mig ännu mer är jag så pepp på att jobba med våra kunder. Det är så många olika med roliga uppdrag. Just nu är jag jätteinspirerad till att jobba med nya kunder och kampanjer, men också bara att leverera saker. Efter att ha varit hemma i ett år ska det bli skönt att göra saker och hänga med vuxna människor, även om det bara är via skärmen än så länge.

Precis som Hanna är resten av Nyla-gänget taggade på att jobba tillsammans. Varmt välkommen än en gång!

Kategorier