Säg hej till Karin!

Av: Kristina Modigh, innehållsstrateg | 24 september 2019

Team Nyla har fått förstärkning. Vi kunde knappast vara gladare över vår senaste strategiska nyrekrytering. Men hur ny är Karin Fritzell egentligen?

Det är något bekant över dig.
– Den känslan kan komma sig av att vi har jobbat ihop i flera år redan.


Just det ja. Berätta mer om det.
– Jag har varit på Nyla nästan sedan starten. I ungefär sex år jobbade jag som projektledare här, med undantag för ett par perioder av föräldraledighet. Det var efter att jag varit hemma med mitt andra barn som jag beslöt mig för att bredda mina erfarenheter och testa nya uppdrag. Jag jobbade först ett tag på en varumärkesbyrå, och därefter har jag konsultat som kommunikationsstrateg i egen regi. En kul och lärorik period som inneburit uppdrag av olika karaktär, bland annat inom employer branding.

Men nu är du tillbaka!
– Nu är jag tillbaka. Vissa arbetsplatser blir ju mer än ett jobb. Jag har aldrig slutat heja på Nyla och därför kändes det helt rätt att återvända hit när rätt tillfälle nu uppenbarade sig.

Så vad ska du göra nu?
– Jag går in som kundansvarig och vice VD, vilket innebär att jag kommer jobba både på projektnivå och mer övergripande med att utveckla vårt erbjudande och stärka våra kundrelationer.


Vad ser du fram emot mest?
– Att tillsammans få testa vad vi går för. När vi genomför projekt där vi får visa vilken bredd av kompetenser som finns samlade under Nylas tak, då är det här jobbet som bäst tycker jag. Och när vi kör Folk & Frukost så klart. Jag gillar ju frukost i allmänhet och folk, i synnerhet.

Kategorier