Warning: Undefined variable $tags_fbs in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 59

Säg hej till Nathalie!

Av: Erik Andersson, Copywriter | 12 mars 2019

Nyla fortsätter att växa. Denna gång med en produktionsledare med ovanligt hög taktkänsla. Varmt välkommen till oss säger vi till Nathalie.

Nathalie heter Samuelsson i efternamn. Kanske känner du igen henne som koordinator för seglingsevent runt om i Norden eller som träningsinstruktör på någon av de göteborgska träningsanläggningarna. Närmast kommer hon från byrån We are more där hon arbetat bland annat som produktionsledare. Det är ingen slump att titeln och arbetsuppgifterna blir liknande hos oss på Nyla.

– Jag har alltid älskat ramverk, struktur och planering. Det som många kreatörer inte tycker om. Som produktionsledare inom reklamvärlden får jag lösa den biten åt dem. Så att kreatörerna kan koncentrera sig på att göra det som de är bäst på – att vara kreativa.

Vad ser du fram emot mest med att få jobba på Nyla?
– Det är en mindre byrå och känns som en prestigelös arbetsplats, där man hjälps åt för att lösa saker även utanför sina roller. Det ger större möjligheter till utveckling och jag ser fram emot att få axla en roll som är lite mer av en alltiallo. Men som sagt, mest att få strukturera upp saker. Jag har redan börjat kolla på hur jag kan förbättra mappstrukturen på er arbetsserver.

Samtidigt är du inte alls lika mycket för ordning och reda utanför jobbet?
– Privat är jag tvärtom. Det märks inte minst när jag reser. Jag skulle aldrig boka charter med boende på ett och samma ställe i en hel vecka. Efter ett par dagar kryper det i kroppen. Nä, jag hyr hellre bil i Italien eller båtluffar i Grekland, och packar sällan mer än det som ryms i en ryggsäck.

Vilken är din dolda talang som är till gagn både för oss och Nylas kunder?
– När jag var yngre tävlade jag i pardans på landslagsnivå och deltog i både EM- och VM-tävlingar inom tiodans. Det tror jag har övat upp min förmåga att improvisera och våga testa nya saker. Att dansa pardans och arbeta i team har sina likheter. Det är när du känner och samspelar med en kollega som resultatet blir som bäst. Dessutom vet jag hur man lär ut en bröllopsvals. Kanske är det någon som kan dra nytta av det.

Kategorier