Samhälls­engagerad projektledare sökes

Av: Caroline Eriksson, VD & kundansvarig | 29 januari

På Nyla Design utvecklas vi snabbt inom samhälls­utvecklande kommunikation, med förnyade kund­förtroenden och växande uppdrag. Vill du, ihop med vårt team om tolv personer, vara en del av denna tillväxtresa? Tillsammans löser vi våra kunders kommunikations­utmaningar genom strategiska lösningar och kreativ produktion. Nu söker vi dig, som brinner för samhälls­utvecklande kommunikation, till rollen som vår nya projekt­ledare.

Vad rollen innebär

Som projekt­ledare hos oss blir du den viktiga bryggan mellan våra kunder och vårt kreatörsteam. Du håller tät kontakt och nära dialog med våra kunder, och din konsultativa förmåga gör det möjligt att hitta lösningar på deras utmaningar. Du lyssnar in och förstår våra kunders behov och har dessutom förmågan och viljan att ta dina uppdrag hela vägen från offert till färdig leverans, genom tidigare erfarenhet av operativ projekt­ledning eller produktions­ledning. Du håller med glädje i presentationer för kund och brainstormar gärna idéer med teamet, men avskräcks inte heller av meterlånga material­specifikationer, korrektur nr 11 eller resursplanering i Trello.

Vem vi tror att du är

Vi tror att du brinner för kreativ kommunikation, digitala lösningar och samhällsfrågor. Vi tror också att din entusiasm och ditt personliga engagemang gör att du kommer kunna ge våra kunder det ”lilla extra” som är ett av våra främsta signum som byrå. Rollen är en satsning inom vårt tillväxt­initiativ och vi utgår från att du som person gillar att vara med där det händer, samt att du är flexibel och lösningsfokuserad. Din nyfikna och drivna sida kommer både att uppskattas och vara en viktig del i vår fortsatta framgång. Att du har lätt för att bygga och förvalta relationer ser vi som en självklarhet, och vi tror att du sporras lika mycket av nöjda kunder som av att peppa och motivera teamet internt. Du ser helheter, men gillar även att ha koll på detaljerna. Har du dessutom nära till skratt men långt till prestige, tror vi att du är en perfekt matchning för rollen som vår nya projektledare. Vi förväntar oss att du har relevant erfarenhet från kommunikations­branschen med 3–5 års tidigare erfarenhet som projekt- och/eller produktionsledare. I grunden har du en högskoleexamen inom marknadsföring/kommunikation/ekonomi eller motsvarande, och du uttrycker dig väl både i tal och skrift. Att du ser digitala lösningar som en självklar del av kommunikationslandskapet tar vi för givet. Ett stort plus i kanten är också om du är intresserad av hållbarhetsfrågor och gärna arbetar med CSR-relaterade uppdrag.

Vårt erbjudande

Vi är på god väg att bli en marknadsledande byrå inom stads- och samhälls­utvecklande kommunikation. Som projekt­ledare hos oss får du stort eget ansvar, med möjlighet att utvecklas både kompetens­mässigt och som person i ett sammansvetsat team där engagemang är långt viktigare än prestige. Vi jobbar aktivt för att alla våra medarbetare ska ha en hållbar arbetsmiljö och trivas på jobbet.

Kort om oss

Nyla Design är en strategisk kommunikations­byrå i centrala Göteborg. Sedan starten 2009 har vi jobbat med en rad spännande varumärken med tyngdpunkt på stadsutveckling, b2b och offentlig sektor. Med hjälp av våra kunder har vi byggt upp en gedigen erfarenhet av att kommunicera byggprojekt, kunskaps­intensiva verksamheter och hållbarhets­frågor. Vi följer med i samhälls­utvecklingen för att själva kunna leverera samhälls­byggande kommunikation.Vi arbetar utifrån från principen att ​bra kommunikation bygger på respekt för mottagaren. När vi utgår från att den vi vänder oss till är smart, kräsen och upptagen – då blir resultatet automatiskt så mycket bättre. Med den insikten tar vi fram budskap som övertygar, snarare än övertalar.​ Detta resulterar i sin tur i framgångsrik kommunikation och långvariga samarbeten som vi är väldigt stolta över.

​Låter detta intressant?

Skicka din ansökan och CV till ​jobba@nyladesign.se, med “Projektledare” i ämnesraden. Tyvärr har vi inte möjlighet att besvara frågor om tjänsten per telefon. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2021-02-28.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kategorier