Warning: Undefined variable $tags_fbs in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 59 Warning: Undefined variable $ft_img in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 67

Senaste Nyla-nytt

20 januari 2016

Om Nyla hade haft ett eget stjärntecken så hade vårt horoskop för 2016 antagligen nämnt utvecklande uppdrag, nya relationer och ett stärkt självförtroende.

Kanske var det Jupiter som stod bra till, men vi vill ju hellre tro att det faktum att vi vann Göteborg stads upphandling av produktionsbyråer berodde på att vi gjort bra ifrån oss. Hur som helst är det något vi är både glada och stolta över. Och det nya året hann faktiskt inte ens börja innan vi färdigställt vårt första uppdrag inom ramavtalet: en kampanj för Hälsolots Majorna Linné som just nu rullar på stans spårvagnar. Näst på tur är ett jobb för Göteborg & Co.

Annars då? Jo, bland våra nuvarande engagemang hittar man en härlig blandning av mode, fisk och fastigheter:

  • För byggföretaget JMs räkning har vi precis formgett en broschyr om deras hållbarhetsarbete. Dessutom är vi med och utvecklar strategier för webbaserad marknadsföring av nya bostadsprojekt, samtidigt som vi producerar innehåll för ett gäng nya projekt. Titta in hos Berghus 3 eller Solstenen om du vill få en tydligare bild.
  • Vi bistår Örgryte Bostads AB med kommunikationsstrategier och produktion inför ett kommande förändringsarbete.
  • Vi har precis inlett ett spännande samarbete med Klädoteket där vi hjälper dem med kommunikationen kring ett kommande event.
  • Green Consulting Group har fått nya, fina trycksaker.
  • Inom kort öppnar ett nytt gym i Göteborg som hjälper dig att komma i form med personlig träning. Deras webbform – den fixar vi.
  • Fastighetsmäklarna Karlsson & Uddares nya webb som vi har designat och utvecklat har just lanserats.
  • En ny webb signerad Nyla ska även fisk- och skaldjurskedjan Fiskhuset få.

Det var väl det hela. Nej vänta – vi ser också fram emot att få förstärkning på kontoret. I början av februari utökas Nylagänget med både en ny copywriter och en projektledare. Mer info kommer inom kort i en blogg nära dig.

Kategorier