Warning: Undefined variable $tags_fbs in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 59 Warning: Undefined variable $ft_img in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 67

Solljus 2.0

Av: Caroline Eriksson, Projektledare | 20 juli 2017

Visste du att det går att leda solljus inomhus hela 30 våningar ner? Att det är möjligt att njuta av solens strålar på en tunnelbanestation? Vår uppdragsgivare Parans Solar Lighting har skapat en ljusare framtid.

Parans Solar Lighting leder solljus inomhus genom innovativ teknik och design. Det avancerade systemet fångar och leder solens strålar djupt in i byggnader och långt från fönster. Med solljus i kontorsmiljöer, i klassrum och på sjukhus mår vi bättre, lär oss snabbare och blir mer produktiva.

Broschyr

Våra första uppdrag för Parans var att skapa ett bildkoncept och printproduktioner som lyfter fram upplevelsen av Paransljus i inomhusmiljöer. Utmaningen låg i att hitta ett bildspråk och ett grafiskt uttryck som både förmedlar rätt känsla och tilltalar en internationell målgrupp.

Bildkoncept

Kategorier