Warning: Undefined variable $tags_fbs in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 59 Warning: Undefined variable $ft_img in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 67

Tre nomineringar i Publishing­priset

Av: Erik Andersson, copywriter | 23 augusti 2018

Att anstränga sig det där lilla extra lönar sig. Nyla Design står bakom hela tre webbplatser som kan ta hem vinnarstatyetter i Publishingpriset 2018.

Vi är givetvis stolta över att vårt hårda arbete gett resultat ännu en gång. Bland de nominerade 2018 finns Nyla Design listade med tre bidrag i två av webbplatskategorierna.

Kanske känner du till att Publishingpriset är en erkänd svensk kommunikationstävling. Då känner du förmodligen också till att priset delas ut utifrån juryns bedömningar av form, text, visuellt innehåll och användarvänlighet.

Med följande tre tävlingsbidrag betyder det att chanserna är goda – eller hur?

Combine

Robotar, avancerad teknik och Data Science. Men framför allt tillsammans med människorna bakom teknikföretaget tog vi Combines webbplats till en helt ny nivå. Nu är samma webb en av sex nominerade i kategorin Marknadsföringssajt B2B.

Läs mer om vårt uppdrag för Combine här.

Markera

När ett av Sveriges mest expansiva konsultbolag inom samhällsutveckling ville ha en effektfull webbplats var det vi som fick förtroendet att skapa denna från grunden. Även Markeras webb tävlar i kategorin Marknadsföringssajt B2B.

Läs mer om vårt arbete med Markera här.

Gausta View

Två svenska entreprenörer ville berätta för världen om ett unikt lägenhetskoncept på ett av Norges högsta berg. Resultatet blev Gausta Views webb som nu nominerats som ett av sex finalbidrag i kategorin Marknadsföringssajt individ.
Läs mer om vårt uppdrag för Gausta View här.

Kategorier