Warning: Undefined variable $tags_fbs in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 59 Warning: Undefined variable $ft_img in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 67

Två nomineringar i Svenska Designpriset

Av: Kristina Modigh, innehållsstrateg | 29 augusti 2018

Stämningen blev MYCKET god här på Klädpressaregatan när vi fick reda på att vi är tvåfaldigt nominerade i årets upplaga av Svenska Designpriset.

Svenska Designpriset är en tävling som belönar effektiv och kreativ design. Inför prisutdelningen den 25 oktober får du gärna hålla tummarna för oss och våra kunder, JM och Vårgårda Bostäder. Särskilt glada blir vi förstås om du röstar på våra bidrag.

Och de nominerade är:

Vårkampanjen för JM syntes runtom hela Stockholm.

Vårkampanj för JM

Flyttdrömmar kan väckas plötsligt. Ibland räcker det med en enda mening för att livet ska ta en ny vändning. Detta tog vi fasta på i vår kampanj för JM, nominerad i kategorin Reklam – print. Under våren 2018 syntes den i storformat runt om i hela Stockholm, i tunnelbanan, digitala kanaler, direktreklam och i dagspress.

Läs mer om kampanjen här.

Vår broschyr för Vårgårda Bostäder designades som ett magasin.

Broschyr för Vårgårda Bostäder

I kategorin Information – print är det vår broschyr för Vårgårda Bostäder och projektet Backgårdsgatan som har chansen att bli prisbelönt. Genom att utforma den som ett magasin, med innehåll som lyfter fram områdets många kvaliteter, ville vi både locka folk till Vårgårda och väcka stolthet hos dem som redan bor där.
Läs mer om vårt arbete med Vårgårda Bostäder här. 

 

Kategorier