Warning: Undefined variable $tags_fbs in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 59 Warning: Undefined variable $ft_img in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 67

Två nominer­ingar i Svenska Design­priset

Av: Caroline Eriksson, VD/Projektledare | 7 september 2017

Plötsligt händer det. Men inte utan hårt arbete. Just därför är vi mycket stolta över att vi nominerats i två av Svenska Designprisets kategorier 2017.

Från och med måndagen den 11 september kan du rösta på oss i två tävlingskategorier; ”Identitet – Digital” och ”Rörlig bild/film” på Svenska Designprisets webbplats.

Identitet – digital

Webbplatsen vi skapade till Entrance Fastighetsmäkleri är ett av de nominerade bidragen som har chansen att ta hem guldmedalj i kategorin ”Identitet – Digital.” Rösta på oss här!

Entrance webbplats är nominerad i kategorin "Identitet – Digital."

Bildkommunikation – Rörlig bild/film

Pride Varberg-filmen ”Fighten valde oss” tävlar i kategorin ”Bildkommunikation – Rörlig bild/film”. Filmen gjordes i samarbete med Anchor Point Pictures där vi stod för idé och manus. Rösta på oss här!

Sedan är det bara en sak till vi ber er om – att hålla både tummar och tår. Vinnarna kommer att presenteras på prisceremonin på Liseberg den 19 oktober.

För dig som inte hade hört talas om priset tidigare; Svenska Designpriset är en tävling som är öppen för alla som arbetar med grafisk design, formgivning och inom liknande kreativa områden.

Kategorier