Välkommen Ava!

Av: Erica Morgansdotter, Digital content manager | 8 april 2022

Nylateamet har utökats! Med ett starkt öga för detaljer kommer hon att rodda allt från trycksaksproduktion till digitala kampanjer. Säg hej till Ava Nikpay!

Hon älskar formgivning, design och konst – och det syns i allt hon gör. Färskt examinerad från Yrgos IP Grafisk produktion och form är Ava allt annat än en novis. Innan utbildningen jobbade hon som projektledare och skötte allt från planering till produktion.
– Jag tyckte det var så kul med formgivning och insåg att jag ville jobba med det på heltid. Det roligaste är att skapa visualiseringar som funkar för kunden, och sen se att de blir nöjda.

Rollen som grafisk formgivare passar Ava som handen i handsken. Hon får varva skapande med korrektur och snabba puckar. Själv ser hon mest fram emot att vara en del av ett kreativt team.

Stort konstintresse

Sedan Ava var liten har hon drömt om att bli designer och konstintresset är stort. Saknar hon inspiration är det just i konsten hon letar först. På museer, utställningar eller genom dokumentärer om olika konstnärer. Just nu är favoritillustratören Yukai Du.
– Men när jag ska illustrera är det människor som inspirerar. Ute på gatan eller på random ställen.

Formstarkt hantverk

Bara några dagar in har Ava redan hunnit golva oss med sitt fritidsintresse: Att gjuta designprodukter i kompositmaterialet jesmonite.
– Jag kände att så mycket i vardagen var digitalt och längtade efter att skapa med händerna. Jag har testat keramik innan, men hade inget tålamod. Att gjuta går snabbt, så det passar mig väldigt bra.

  • © Tiny Things by Ava

  • © Tiny Things by Ava

  • © Tiny Things by Ava

  • © Tiny Things by Ava

  • © Tiny Things by Ava

På Instagramkontot @TinyThingsbyAva kan du se fler av Avas fina alster. Kolla in där så förstår du säkert varför vi är så glada att kunna välkomna henne ombord.

Kategorier