Välkommen Kajsa!

Av: Kristina Modigh, innehållsstrateg | 26 augusti 2022

Nylas nya produktionsledare Kajsa Kärnman förstärker teamet med en gedigen erfarenhet av platsmarknadsföring, en fallenhet för planering och en välutvecklad känsla för starka berättelser.

Kajsa kommer närmast från Turistrådet Västsverige, där hon jobbat med PR och influencer marketing för att stärka regionen som destination. Men ett tag trodde hon att det var sportjournalist hon skulle bli.

Varför sportjournalist?
– När jag började journalistprogrammet så var det den rollen jag såg framför mig. Jag har alltid varit sportintresserad och varit nyfiken på vad som ligger bakom idrottsliga prestationer. Men sen valde jag ändå att göra min praktik på Göteborg & Co, där jag också jobbade efter examen. PR och strategisk kommunikation ger ju också stora möjligheter att vaska fram starka berättelser. Och så upptäckte jag att det passade mig bra.

Vad ser du fram emot på Nyla?
– Produktionsledarrollen har lockat mig ett tag. Att pussla ihop olika människors insatser och behov till en helhet, det är jag bra på. Och så ska det bli kul att lära sig mer om till exempel stadsbyggnad genom uppdragen som kommer in. Det är alltid kul att fördjupa sig i nya frågor. Nu närmast ser jag fram emot att uppnå en känsla av att all ny info som jag har fått under min första vecka sätter sig på plats. Jag vet ju att den känslan kommer, men just nu är det mycket nytt!

Annars då, vad behöver vi veta om dig?
– Jag älskar typ all sport och tillbringar gärna en lördag med att gå på hockeymatch eller slå en volt i gympahallen med min dotter. Men det är samtidigt sant att en annan favoritaktivitet är att äta chips i soffan och skrolla på TikTok. Det är viktigt med balans i livet!

Kategorier