Warning: Undefined variable $tags_fbs in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 59 Warning: Undefined variable $ft_img in /storage/content/50/153650/nyladesign.se/public_html/wp-content/themes/nyladesign/blocks/meta.php on line 67

Välkommen Ulrika

9 februari 2016

Ännu en måndag har passerat och ytterligare en talang har installerat sig på Nylakontoret. Idag välkomnar vi vår nya projektledare Ulrika Lönnroth.

Efter drygt tio år på ICA, varav de sista åtta som projektledare på avdelningen för förpackningsdesign, kan Ulrika knappt gå in i en mataffär längre. Åtminstone inte utan att tvångsmässigt syna kvargburkarna i sömmarna. Utöver den yrkesskadan tar hon med sig värdefulla erfarenheter av varumärkesarbete, tidsplanering, budgetkoll och uppföljning när hon nu träder in som ny projektledare hos oss.

När Ulrika inte jobbar klättrar hon på väggarna. I ett klättercenter tillsammans med sina två barn, vill säga. En spänstig vana som hon kompenserar för genom ett entusiastiskt godisintag. Vi tycker att alltsammans känns mycket lovande och säger än en gång: Välkommen till Nyla!

Kategorier