Välkomna Daniel och Anton!

Av: Kristina Modigh, innehållsstrateg | 7 augusti 2018

Nyla växer vidare och välkomnar två nya medarbetare. Det gör oss förstås både glada och ivriga att lära känna dem bättre.

Först ut, webbutvecklare Daniel Riaño.

Hej Daniel, vad gjorde du fram till nyss?
– Jag slutförde min yrkesutbildning i webbutveckling här i Göteborg. Innan dess bodde jag i Skellefteå och en vända i Örebro där jag pluggade design. Det var på en reklambyrå i Skellefteå som jag upptäckte hur kul det är med kod.

Vad inspirerar dig i arbetet?
– Jag är alltid intresserad av nya sätt att lösa problem på och precis som alla andra utvecklare inspekterar jag sidor hela tiden, för att kolla hur andra har gjort. Sidor som awwwards är också bra för att få nya idéer.

– En annan grej du kan fråga mig är vilket programmeringsspråk som jag gillar bäst.

Ok då. Vilket språk är bäst?
– Enligt mig är det PHP. Det finns folk som tycker annorlunda men jag gillar att det funkar så bra för att jobba mot databaser och att bygga kraftfulla applikationer.

Vad ser du fram emot på Nyla?
– Att lära känna alla kollegor och självklart, att göra schyssta webbar.

Annars? Vad vill vi mer veta om dig?
– Att jag är fotbollsnörd. Det är lika bra att ni får reda på det med en gång.

 

Daniel Riaño och Anton Knutsson

Och nu. Möt vår nya projektledare, Anton Knutsson.

Hej Anton, var kommer du ifrån?
– Närmast från en åtta veckor lång semester som nyinflyttad i Göteborg. Men de senaste tio åren har jag bott i Stockholm där jag har varit projektledare med fokus på bilbranschen, på både byrå- och kundsidan.

Vad är roligast med projektledarrollen?
– Jag gillar att inte vara specialist utan den som driver en bra process. Att ta något från idé till färdig produkt genom att få olika människors kompetens att komma fram så bra som möjligt, det är min grej.

Vad ser du fram emot på Nyla?
– Att jobba på en relativt liten arbetsplats, det är nytt för mig. Och så ska det bli kul att jobba med en variation av kunder och lära känna nya branscher.

Det var något med motorcyklar också.
– Ja precis. Sedan 2016 driver jag ett eget varumärke där jag designar och bygger motorcyklar. Eftersom det bara är jag som är inblandad kan jag laborera med marknadsföringen som jag vill, vilket är kul. Samtidigt är det få saker som är så avkopplande som att stänga in sig i en källarlokal för att såga i en motorcykelram.

 

Nyla Design är en växande kommunikationsbyrå i Göteborg. Vill du jobba med oss i framtiden? Välkommen med din spontanansökan till jobba@nyladesign.se

Kategorier